smalldetailed.com

Comments · 218 Views

smalldetailed.com
smalldetailed.com

"Deze nike air max 90 dames groen maakt gebruik van verschillende grijstinten en is gemaakt van mesh, suède en leer. Vervolgens hebben we Chloorblauw op de Air Max-branding, inlegzolen, 'AIR' op de hiel en geplaatst in de Air Max-eenheid.Andere details zijn een witte tussenzool en een grijze en zwarte rubberen buitenzool.
/br/br
Als je beter kijkt, wordt deze nike air force 1 heren wit geleverd met een bovenwerk van gouden suède terwijl getrommeld zeilleer de Swoosh-logo's en hakken opvult. Meer Sail raakt de veters, tong, voering en tussenzool, terwijl een rubberen buitenzool de look afmaakt.
/br/br
Dit nike dunk low next nature zeil is gemaakt van minimaal 20% gerecyclede materialen. Gemarkeerd met wit en mintgroen, het paar is voorzien van leer, terwijl de 'Move to Zero' pinwheel-logo's op de inlegzolen in Volt landen. Andere details zijn een witte tussenzool en een rode grind rubberen buitenzool.
/br/br
Deze nieuw uitgebrachte nike air huarache sale dames is exclusief gemaakt voor vrouwen en is teruggebracht tot heel weinig kleuren. Onder hen is het enkele exemplaar van ""Bright Crimson"" gemakkelijk het meest gewaagd, hoewel het gedeeltelijk wordt verdoezeld door de gebroken witte leren overlays. ""Volt"" wordt ook spaarzaam gebruikt, omdat het aan het achterste uiteinde van het hielstuk hangt, waarvan de echte witte tint het uiterlijk van de teenendoos, tussenzool, tong en kraag weerspiegelt.

Изображение

Comments